Aanschouw het voetbalspektakel in Camp Nou

Camp Nou wordt ook wel gezien als dé voetbaltempel van Europa. In dit prachtige stadion speelt FC Barcelona zijn wedstrijden. Altijd al een keer Messi of Suarez in het echt willen zien schitteren? Bezoek dan een wedstrijd van Barça en aanschouw het tiki-taka voetbal in deze voetbaltempel!

Camp Nou

Camp Nou is Catalaans voor ‘New Field’ oftewel ‘Nieuw Veld’. Dit imposante stadion is het grootste voetbalstadion van Europa. Hier kunnen maar liefst 99.254 mensen zitten. Het stadion is in de jaren 50 gebouwd en werd in de jaren 90 gerenoveerd. in 1982 werden hier ook verschillende WK-wedstrijden afgewerkt, waaronder de halve finale tussen Polen en Italië.

Fc Barcelona

Cruyff, Ronaldinho, Puyol en Xavi zijn geweldige ex-voetballers die voor Fc Barcelona gespeeld hebben. Deze veteranen zijn echte clubiconen. Tegenwoordig is er één voetballer waarvoor iedereen naar Camp Nou gaat: Lionel Messi. Messi wordt door velen gezien als dé beste voetballer ooit. De kleine Argentijn beschikt over een magische balcontrole en scoort aan de lopende band. Wil jij ook graag Messi live in actie zien? Boek dan een voetbalreis Barcelona!

Voetbalreizen Barcelona

Tegenwoordig is het kinderlijk eenvoudig om een voetbalreis Barcelona online te boeken. Zo kun je van te voren een plekje reserveren in dit prachtige stadion voor bijvoorbeeld een competitie-, beker-, of Championsleague-wedstrijd. Er zijn verschillende websites waar je een complete voetbalreis naar Barcelona kunt boeken. Een voetbalreis Barcelona aanbieding bevat vaak de vlucht, hotelovernachting én uiteraard het wedstrijdticket. Zo kun je voetbalreizen naar Barcelona goedkoop en eenvoudig met een klik op de knop boeken. Je kunt al een dergelijke voetbalreis boeken vanaf zo’n 100 euro. Het stadion is gigantisch. De goedkoopste plekken bevinden zich helemaal bovenaan. Je hebt vanaf deze plekken een goed overzicht, maar het veld is wel aardig ver…  De voorste rij is ook relatief goedkoop. Hier is de sfeer weliswaar het best, maar heb je een minder goed overzicht. Houd daar dus rekening mee bij het maken van een stoelkeuze.

Museum

Daarnaast kun je ook het stadion buiten wedstrijden om bezoeken. Bij de zogeheten ‘Camp Nou Experience’ kun je genieten van een prachtige expositie met alle gewonnen prijzen van de club, hoogtepunten uit het verleden bekijken op een van de vele interactieve computers en een kijkje nemen binnenin het stadion. Naast het museum vind je de grootste Fc Barcelona fanshop ter wereld, waar je alles, maar dan ook alles wat maar met Barça te maken heeft kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan tenue’s, sjaals, maar ook pyjama’s, boeken en andere leuke spullen. Het museum is 365 dagen per jaar geopend en een toegangsbewijs kost 20 euro.

Ga je naar Barcelona om een wedstrijd bij te wonen? Combineer dit dan met deze prachtige bezienswaardigheden in de Catalaanse hoofdstad!

Reageren