7 Anti-verveel vliegtips!

Ga TV kijken

Sommige vliegtuigen hebben het geluk dat ze een innieminnie beeldschermpje bevatten. MAAK HIER GEBRUIK VAN! Dit beeldscherm is je nieuwe beste vriend de aankomende uren. Vaak biedt het allerlei entertainment-gerelateerde snufjes aan. Van spelletjes spelen tot series kijken en ga zo maar door.

Lees een boek

Neem je leukste boek, e-reader of tijdschrift mee en duik erin! Eindelijk een momentje waarin je rustig je romantische novels uit kan lezen of de Donald Duck lezen zonder raar aangekeken te worden. Het internet is dan toch letterlijk de lucht uit, dus waarom niet old-school gaan lezen?

Voer een gesprek

Alleen aan het reizen? Of met bekende? Praat met elkaar! Het lijkt bijna moeilijk nu in de tijd anno alles technisch, maar er zullen vast en zeker meer human-beings in het toestel zitten. Vraag waar ze naartoe reizen, wat ze daar brengt, wat ze gaan doen. Vanzelf krijg je een leuk gesprek en je vermaakt jezelf toch weer eventjes.

Speel een spelletje

Natuurlijk is het wat lastig om je hele Monopoly collectie op een tafeltje van 50cm bij 50cm op tafel te toveren, maar met pen en papier kom je ook een heel eind. Galgje en boter, kaas en eieren zijn gemakkelijk te spelen, maar ook wie ben ik en ik-ga-op-reis-en-neem-mee zijn van de partij!

Pak je laptop (of telefoon) en schrijven!

Voor de schrijfliefhebbers onder ons, pak eens je laptop en tik er op los! Helemaal als je de uren als einzelgänger door moet komen, is het fijn om gewoon random te gaan typen. Bedenk een leuk verhaal of schrijf gewoon op wat je zoal bezig houdt. Een soort vliegdagboek idee en super leuk om later terug te lezen!

Maak je huiswerk

Reis je tijdens school en studeer je? Wees slim en maak je huiswerk! Je hebt toch zeeën van tijd, en als je gefocust blijft heb je het zo af!

Ga slapen

Alles van hierboven al gehad? Nog steeds tijd over? Je zal nu vast moe zijn. Neem even een dutje en voor je het weet ben je weer met beide benen op de grond.

Reageren