5 tips om een tof welkom-thuis feestje te organiseren

Na lang wikken en wegen had je eindelijk de knoop doorgehakt om je eigen leven te gaan leven. Je reis is inmiddels ten einde, en het is thuis om je familie en vrienden weer te omhelzen. Een perfect moment om een tof welkom-thuis feestje te organiseren natuurlijk. Met deze 5 leuke tips heb jij zo een geweldig feestje georganiseerd.

Print je eigen flyers

Flyers komen in alle vormen en maten, en kunnen voor allerlei functies gebruikt worden. Dit maakt ze ideaal voor een welkom-thuis feestje. Op www.flyerzone.nl kun je online je eigen flyer samenstellen en laten bedrukken. Stuur een toffe flyer bijvoorbeeld op als uitnodiging voor je welkom-thuis feestje, of gebruik de flyers om leuke muurdecoratie te maken om de feestruimte aan te kleden. Kies je eigen formaat, je eigen materiaal en je eigen afwerking om de ideale vakantiefoto’s voor altijd vast te leggen op een originele flyer. Nog leuker: leg de flyers op de tafels van het feestje, of deel ze uit in leuke goodiebags voor alle gasten.

Loop je reizen door

Na een lange reis is het vaak ongelooflijk lastig om alle avonturen en herinneringen met familie en vrienden te delen. Laat ze op je welkom-thuis feestje je reis dan ook letterlijk doorlopen. Hang de hele ruimte vol met de mooiste foto’s van herinneringen, avonturen en ervaringen. Hang er eventueel een korte omschrijving bij, net als bij een museum tentoonstelling.

Houd een quiz

Een andere manier om je ervaringen op een leuke manier met de hele club te delen is middels een interactieve quiz. Laat je vrienden en familie leuke vragen bedenken en beantwoord deze in quiz vorm tijdens je welkom-thuis feestje. Of maak lijstjes met meerkeuzevragen; de persoon die de meeste antwoorden goed heeft, neem je lekker mee uit eten.

Serveer tapas

Naast unieke momenten, heb je natuurlijk ook veel unieke gerechten mogen proeven tijdens je reis. Serveer tapas met alle geuren, kleuren en smaken van jouw vakantiebestemmingen om ook jouw vrienden en familie een stukje van jouw reiservaringen mee te geven.

Maak een after-video

Je kent ze vast wel, de after-videos van festivals en andere evenementen. Neem wat tijd om zelf een toffe after-video in elkaar te sleutelen van jouw avonturen, en stel deze tentoon tijdens jouw welkom-thuis feestje. Gegarandeerd dat iedere gast van je feestje ervan geniet, en er de hele avond over door kan praten!

Reageren