5 onmisbare reisgadgets

We zijn natuurlijk allemaal gek op reizen. Helaas heeft reizen ook mindere kanten. Zo loopt het af en toe niet zoals gepland en ben je vaak niet van alle gemakken voorzien. Er zijn echter heel wat gadgets te koop die jouw reis een stuk eenvoudiger én plezieriger maken. Zo zijn er gadgets die tijd en ruimte besparen, maar ook gadgets die zorgen voor de nodige entertainment op reis. Het is natuurlijk wel essentieel dat je de juiste stekker bij je hebt om deze gadgets op te laden. Wij hebben de 5 leukste reisgadgets voor jullie op een rijtje gezet die beslist niet mogen ontbreken in je backpack

1.    Noise-Canceling koptelefoons

Een van de mindere momenten tijdens het reizen is wachten. Wachten op de bus, wachten op het vliegtuig, noem maar op. Door middel van apps als Spotify hebben we onze favoriete muziek altijd bij de hand. Met een Noise-Canceling koptelefoon kun je tijdens het wachten muziek luisteren zonder gestoord te worden door de geluiden om je heen. Wachten is nog nooit zo leuk geweest!

koptelefoon-gadget

2.    Bluetooth speaker

Soms wil je echter muziek met andere mensen luisteren. Terwijl je bijvoorbeeld aan het zwembad ligt of aan het barbecueën bent. De geluidskwaliteit van de meeste smartphones is echter om te huilen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel verschillende portable speakers te koop die je via bluetooth met je smartphones of tablet kunt verbinden. Het merk JBL heeft veel van deze bluetooth speakers die ideaal zijn voor op reis. Zo is de JBL GO compact en komt hier een geweldig geluid uit. Je laadt deze speakers op via een usb-kabel en er zijn ook waterdichte modellen verkrijgbaar. Zo kun je overal samen met anderen genieten van je favoriete muziek!

jbl-charge-3
Via: JBL

3.    Smartphone stabilisator

De meeste smartphones beschikken over een zeer goede camera waarmee je haarscherpe foto’s en films kunt maken. Om het filmen met je smartphone eenvoudiger te maken kun je een smartphone stabilisator aanschaffen. Met behulp van deze gadget kun je eenvoudig ‘schokvrije’ video’s maken – handig!

Via: DJI

4.    Nekkussen

Eerder schreven we al dat je tijdens het reizen veel moet wachten. Muziek luisteren om de tijd de doden is een goede manier, maar ook slapen tijdens het wachten is ideaal. Ook slapen in de bus of in het vliegtuig zorgt ervoor dat de tijd voorbijvliegt. Helaas zijn de meeste vliegtuigstoelen niet erg comfortabel. Een nekkussen is daarom zeker geen overbodige luxe. Hiermee kun je zelfs in die harde vliegtuigstoel heerlijk wegdromen. En als je hem niet gebruikt stop je hem eenvoudig weg in je backpack.

5.    Powerbank

Iedereen heeft het weleens meegemaakt: je bent onderweg en de batterij van je telefoon is leeg… Nu ben je onbereikbaar en kun je bovendien de treintijden niet meer checken. De powerbank biedt oplossing! Met een powerbank heb je altijd een oplader bij de hand. Je laadt de powerbank thuis op en onderweg kun je vervolgens je smartphone met deze gadget opladen. En dat allemaal zonder stopcontact. Zo ben je altijd bereikbaar!

Welke gadgets gaan bij jou mee in de backpack? Laat het ons weten in de comments!

Reageren