5 leuke cadeaus voor reizigers

Ben of ken jij een echte reisfanaat, of wil je vaker herinnert worden aan mooie ervaringen of nieuwe plekken in de wereld? Dan is het leuk om diegene of jezelf te verwennen met een ultiem reizigers cadeau. Op dit moment is het helaas niet mogelijk om daadwerkelijk die leuke reis te gaan maken, maar doormiddel van super leuke, tastbare producten in huis houdt je je reisdromen én je herinneringen spring levend. Benieuwd geworden? Bekijk dan snel de volgende super leuke cadeaus van City Shapes:

Houten wereldkaarten

Wil je de wereld op een bijzondere manier aan je muur hebben hangen en vind je een poster niet origineel genoeg? Koop dan een mooie gedetailleerde houten wereldkaart  van City Shapes voor aan je muur. De kaarten zijn stuk voor stuk gemaakt en gesneden uit de beste kwaliteit hout, en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd aan je muur via een magneten ophangsysteem of een zelfklevende achterkant.  Je kunt zelfs kiezen wat voor soort hout je wilt. Denk aan eiken, bamboe, noten, of populierenhout.

houten wereldkaart
EG Photography

Uit laser gesneden stadskaarten

Ben je op zoek  naar een origineel cadeau voor een bijzonder persoon, laat dan een laser gesneden stadskaart maken van iemands favoriete stad, of de stad waar hij/zij woont. De kaarten zijn slechts 3 millimeter dik, super verfijnd,  en via geografische data gemaakt. Neem bijvoorbeeld een citymap van Haarlem, Rotterdam of Alkmaar, of juist van een toffe stad in het buitenland zoals Barcelona, Parijs of New York. Het perfecte cadeau wat past bij ieders smaak!

Uit laser gesneden stadskaarten
EG Photography

Iconische houten gebouwen

Wil je iemand verassen met een specifiek symbool uit een bepaalde stad die hij of zij geweldig vind? Laat dan een prachtig uit hout gesneden iconisch gebouw ontwerpen. Ook deze zijn flinterdun gesneden uit de beste kwaliteit hout, en zijn geschikt om op te hangen, maar ook om ergens neer te zetten. Zet bijvoorbeeld de Dom van Utrecht, de Sagrada Familia of de Erasmusbrug in je woonkamer, of geef deze cadeau. Ook is het mogelijk een iconisch gebouw naar keuze op maat te laten maken.

EG Photography

Unieke city skylines

Heerlijk wegdromen bij de skyline van een bijzondere stad? Dat kan met de gedetailleerde laser gesneden city skylines. Geen stad in de wereld is te gek om aan je muur te hebben hangen, of het nu in Nederland, Europa of een ander werelddeel is. Voor het maken van de prachtige skylines van jouw favoriete stad wordt zorgvuldig onderzoek gedaan, waardoor enkel de mooiste en meest bijzondere gebouwen erop te zien zullen zijn. Op deze manier wordt je altijd herinnerd aan fijne momenten in de stad van je dromen.

city skylines
EG Photography

Vingerafdruk van je favoriete stad

Wil je het graag nog nét even iets specialer, dan is er ook de mogelijkheid om kaderloze stadskaarten te bestellen. Een zogenaamde “vingerafdruk” van een bepaalde stad. Echt een unieke eyecatcher die iedereen aan de muur moet hebben hangen en die past bij ieders smaak. De kaderloze stadskaarten zijn tijdloos en passen in elk interieur!  Je hebt de optie om te kiezen tussen 2 verschillende soorten materialen en  formaten.

Ben je enthousiast? Verras jezelf of een ander met een van deze originele reiscadeaus.  Zit jou favoriete stad er niet tussen, geen probleem. Alles kan naar wens worden ontworpen en gemaakt, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van een uniek exemplaar.

Reageren