Dit zijn de 3 leukste vakantieparken in België

Tijdens de zomervakantie gaan heel wat Belgische gezinnen naar jaarlijkse gewoonte op reis. Heel wat mensen kiezen een buitenlandse reisbestemming. Maar wist je dat je ook perfect op reis kunt gaan in België? Ons land telt namelijk heel wat leuke vakantieparken waar je tijdens de zomervakantie helemaal tot rust kunt komen of waar je samen met je kinderen een onvergetelijke vakantie kunt beleven. Wij zochten alvast enkele vakantieparken uit waar je de komende zomervakantie samen met de kids heen kunt.

Roompot Vakanties

Wie nog niet besloten heeft waar de vakantie deze zomer heen gaat, kan misschien voor een vakantiepark van Roompot Vakanties kiezen. Een vakantiepark van Roompot staat gekend als een luxe vakantiepark. Het leuke aan een vakantiepark van Roompot is dat er vakantieparken gevestigd zijn zowel aan de kust als in het verdere land. Hierdoor kun je een verblijf in een vakantiepark van Roompot combineren met een daguitstap aan steden zoals Brugge en Oostende of indien je in de Ardennen verblijft met een uitstap naar toeristische bezienswaardigheden zoals de Grotten van Han of Walibi.

CenterParcs

De vakantieparken van CenterParcs zijn niet alleen gekend in België, maar ook in de buurlanden Nederland, Frankrijk en Duitsland. In ons land zijn er drie verschillende vakantieparken van CenterParcs: Les Ardennes, Erperheide en De Vossemeren. De vakantieparken van CenterParcs staan vooral gekend voor de gastvrijheid, de kindvriendelijkheid en de verschillende mogelijkheden die je er als toerist hebt. De prachtige cottages waar je kunt verblijven zijn uitgerust met alle benodigdheden om van je verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. Het tropische zwembad Aqua Mundo is uniek in z’n soort en is de ideale plek om samen met je kinderen te ravotten. Verder is er ook nog de Market Dome waar je restaurants, een supermarkt en nog zoveel meer terugvindt.

Bungalowpark Molenheide

In het groene hart van de provincie Limburg ligt het meest kindvriendelijke bungalowpark van België: Molenheide. Wie deze zomervakantie wil genieten van een deugddoende, rustgevende vakantie zal zich in bungalowpark Molenheide zeker meteen thuis voelen. De oneindige faciliteiten van Molenheide zijn de reden waarom elke vakantie opnieuw heel wat mensen voor een verblijf in één van de bungalows kiezen: zowel indoor als outdoor kun je tijdens je verblijf genieten van sportfaciliteiten, ontspanningsfaciliteiten, drank- en eetgelegenheden, een leuk animatieteam, … Mooi meegenomen is dat het bungalowpark van Molenheide gebruik maakt van groene energie via een biogasinstallatie. Op die manier hou je ook tijdens je vakantie rekening met het milieu.

molenheide

Reageren